FBL - Fifa Best League Comunity

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5 participanți

David Silva a semnat pe patru ani cu Manchester City

Costynel
    Costynel
    Moderator

Data de inscriere : 14/07/2010
    Varsta : 30
    Localizare : Craiova

David Silva a semnat pe patru ani cu Manchester City Empty David Silva a semnat pe patru ani cu Manchester City

Mesaj Scris de Costynel Joi Iul 15, 2010 8:41 pm

Mijlocaşul spaniol David Silva a efectuat, miercuri seară, vizita medicală şi a semnat un contract pe patru sezoane cu echipa Manchester City.

Pentru achiziţionarea lui Silva, englezii au plătit 28,75 de milioane de euro grupării FC Valencia.

David Silva, în vârstă de 24 de ani, a cucerit titlul mondial cu reprezentativa Spaniei. El este al doilea nume mare care părăseşte Valencia în această vară, după atacantul David Villa, plecat la FC Barcelona pentru 40 de milioane de euro.
    Mr.Zizou
    Mr.Zizou
    Moderator

Varsta : 29
    Localizare : F O C S A N I

David Silva a semnat pe patru ani cu Manchester City Empty Re: David Silva a semnat pe patru ani cu Manchester City

Mesaj Scris de Mr.Zizou Joi Iul 15, 2010 10:41 pm

E de mult stirea Razz
    Chinezu`
    Chinezu`
    Admin

Data de inscriere : 13/07/2010
    Localizare : Timisoara

David Silva a semnat pe patru ani cu Manchester City Empty Re: David Silva a semnat pe patru ani cu Manchester City

Mesaj Scris de Chinezu` Vin Iul 16, 2010 7:43 am

am crezut ca s-a dus acolo dupa bani, dar dupa ce a declarat, mi-am schimbat parerea ...
    Laur
    Laur
    Forum Moderator

Localizare : Slatina

Mesaj Scris de Laur Vin Iul 16, 2010 12:49 pm

E un proiect ambitios la City .. care cred ca se va concretiza pt. ca are cine sa bage bani Neutral Nu ca la noi
    'bolt
    'bolt
    Forum Moderator

Data de inscriere : 13/07/2010
    Varsta : 29
    Localizare : Haiti

Mesaj Scris de 'bolt Vin Iul 16, 2010 12:51 pm

Mda City cumpara si nu face nimic ;-j
    Ala trebuia sa vina la REAL dar

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 4:46 pm